Transport Wij versturen alle pakketten via PostNL dpd  thijs en accepteren de verantwoordelijkheid tijdens het transport van onze locatie naar U toe. De verantwoordelijkheid word overgedragen op het moment dat u het pakket ontvangt. Zendingen naar ons toe zijn op verantwoordelijkheid van de verzender totdat wij het hebben ontvangen. Afhalen Wij bieden u de mogelijkheid om uw geplaatste bestelling af te halen. Het is wel noodzakelijk dat u eerst een afspraak maakt. Wij zorgen er dan namelijk voor dat de bestelde producten voor u gereed liggen. Foutieve levering Wanneer een product niet conform de specificaties is vermeld op onze website kunt u het ten alle tijden binnen 7 dagen retour sturen naar ons en krijgt u een alternatief product of uw geld terug Afkoelperiode Wanneer u bij ons een nieuw product aanschaft en u heeft binnen 7 dagen spijt van uw aankoop kunt u het na melding bij ons retour sturen naar ons. U ontvangt dan van ons een ander product na keuze Bezorgen Alle bestellingen (tenzij anders aangegeven) worden verstuurd via PostNL. dpd .thijs Hierbij gelden de aflevertijden en voorwaarden van PostNL/dpd. Indien u niet aanwezig bent kunt u in een later stadium uw pakket afhalen op het Postkantoor. Er dient dan op de leverdag iemand het pakket in ontvangst te nemen.bij niemand thuis kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Garantie afhandeling Wanneer u een product wilt aanbieden voor garantie afhandeling dient u contact op te nemen met onze helpdesk op het e-mail adres: info@dawi.eu Let op!! verstuur NOOIT zonder overleg met ons een defect product retour. Garantie periode Wij geven standaard 12 maanden garantie op alle producten (exclusief verbruiksproducten ). Garantie voorwaarden Een garantie aanvraag dient te voldoen aan de onderstaande voorwaarden: Defecte producten dienen in originele verpakking retour gezonden worden. Retourzendingen (ook bij defecten!. Retourzending dient vooraf gemeld te zijn bij de helpdesk. (zie garantie afhandeling). Indien aan één of meerdere punten niet voldaan wordt zal er geen garantie afhandeling plaats vinden en wordt het product op uw kosten retour gezonden. Levertijd Wij leveren in (bijna) alle gevallen de producten uit binnen 1 á 3 werkdagen. Indien wij deze periode niet waar kunnen maken zullen wij u hiervan (vooraf) op de hoogte stellen. In deze gevallen bent u gerechtigd zonder (extra) kosten uw order te annuleren. Retourneren Is het mogelijk om een product retour te sturen? Het kan natuurlijk voorkomen dat u een product of bestelling aan ons retour wilt zenden. In dit geval heeft u recht op het herroepingrecht. Dit betekent dat u al uw aankopen altijd binnen 14 kalenderdagen, zonder opgaaf van reden, aan ons terug mag sturen. Uitgesloten van retournering zijn:
  • Aangebroken verpakkingen of beschadigde producten;
  • Speciaal op maat gemaakte of bestelde producten in opdracht van de koper;
  • Producten elders gekocht dan via h o dawi
  • Persoonlijke hygiëne producten;
  • h o dawi behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is.
Wanneer een geretourneerd product niet in de originele verpakking zit, aangebroken of beschadigd is kunnen wij de producten niet retour nemen. Dit omdat bij het weder verkopen van de producten een juist verpakt, onaangebroken en onbeschadigd product gewenst is bij de klant. Indien een verpakking toch beschadigd is, kan Zonneboiler Magazijn er voor kiezen het product deels te vergoeden of een tegoedbon uit te schrijven. Wie betaalt de retour verzendkosten? Wettelijk zijn wij enkel verplicht de retour verzendkosten te vergoeden indien wij u een product verzonden hebben dat u niet besteld heeft en dus foutief door ons aan u verzonden is. Daarnaast vergoeden wij de retour verzendkosten als het geleverde product defect is. In alle andere gevallen zijn de verzendkosten voor uw rekening. Wanneer krijg ik mijn betaling teruggestort? Wanneer u een product retourneert, krijgt u de aankoopwaarde van het product terug. De verzendkosten van uw zending worden niet vergoed. Het aankoopbedrag, minus de verzendkosten, zal h o dawi op uw bank- of girorekening terugstorten. Het bedrag zal uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van de goederen op uw bank- of girorekening worden teruggestort. De onderneming behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de opgegeven prijzen aan te passen. De prijs van de overeenkomst zal worden aangepast in functie van de economische toestand. ivm prijsstijgingen moeilijk leverbare materialen kunnen we soms de getekende offerte niet na komen en zullen we deze dan door berekenen naar de klant helaas